Ypogeio

Θερμομόνωση και Στεγανοποίηση Υπογείου εσωτερικά

Στεγανοποίηση υπογείου εσωτερικά με επαλειφόμενο στεγανοποιητικό και θερμομόνωση εσωτερικά με εξηλασμένη πολυστερίνη.

Συχνά η σκυροδέτηση σε υπόσκαφα υπογείων πραγματοποιείται σε επαφή με άλλα υπόγεια ή δομές που είναι αδύνατη η πρόσβαση για στεγανοποίηση και θερμομόνωση από την  εξωτερική πλευρά. Σε αυτές τις περιπτώσεις η θερμομόνωση μπορεί να τοποθετηθεί ως παραμένον ξυλότυπος και η στεγανοποίηση να πραγματοποιείται από την εσωτερική πλευρά. Επίσης, η στεγανοποίηση από την εσωτερική πλευρά είναι συχνή σε υφιστάμενες κατασκευές υπογείων που παρουσιάζουν εισροή υδάτων και στις οποίες δεν είναι  δυνατή η επέμβαση από την εξωτερική πλευρά (π.χ. λόγω ύπαρξης πεζοδρομίων κτλ.)

Για τις περιπτώσεις αυτές η ομάδα μελετών της υπηρεσίας KGreeninsulation, συνιστά την εφαρμογή:

  • Επαλειφόμενου στεγανοποιητικού CARBOPROOF: Με τη χρήση του CARBOPROOF καλύπτεται η απαίτηση του EN 1504-9 ως προς την Αρχή 1: Προστασία Έναντι Διεισδύσεων – Προστασία επιφάνειας σκυροδέματος έναντι διείσδυσης υγρών και αερίων. Μεγάλο ποσοστό των βλαβών του σκυροδέματος είναι αποτέλεσμα της διείσδυσης βλαβερών ουσιών στη μάζα του σκυροδέματος, συμπεριλαμβάνοντας τόσο υγρές όσο και αέριες ουσίες. Το CARBOPROOF εξασφαλίζει την αποτροπή αυτών των διεισδύσεων και μειώνει τη διαπερατότητα και το πορώδες των επιφανειών του σκυροδέματος.

 

  • Επισκευαστικό κονίαμα CARBOGROUT40: Με τη χρήση του CARBOGROUT40 καλύπτεται η απαίτηση του EN 1504-9 Αρχή 3: Αποκατάσταση Σκυροδέματος – Αντικατάσταση και αποκατάσταση κατεστραμμένου σκυροδέματος. Το CARBOGROUT40 με μηχανικές αντοχές στα 40 N/mmεξασφαλίζει την αποκατάσταση των ασθενών σημείων έχοντας ελαστομηχανική συμβατότητα με το υφιστάμενο σκυρόδεμα.

 

  • Θερμομονωτικές πλάκες υπογείων FIBRANxpsETICSBT: Η χρήση θερμομονωτικών πλακών FIBRANxpsETICSBT καλύπτει την απαίτηση του DIN 4108-10 για χαμηλή υδατοαπορρόφηση λιγότερο από WL(T)1,5 %.

 

Θερμομόνωση και Στεγανοποίηση Υπογείου Εσωτερικά

Η ομάδα μελετών και κατασκευής της υπηρεσίας KGreeninsulation εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο της ποιότητας της μόνωσης βάσει προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, και προσφέρει μακροχρόνια:

  • Αποκατάσταση του αρχικού σκυροδέματος σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές της γεωμετρίας των διατομών και της λειτουργίας του. Αποκατάσταση της δομής του σκυροδέματος με μερική αντικατάστασή του.
  • Προστασία έναντι διεσδύσεων, μείωση ή αποτροπή διείσδυσης βλαπτικών ουσιών, π.χ. νερού, άλλων υγρών, αερίων, χημικών και βιολογικών παραγόντων.
  • Βέλτιστη θερμική άνεση των εσωτερικών χώρων του υπογείου.

Μάθετε περισσότερα ή ελάτε σε επαφή μαζί μας εδώ: kgreen.gr/olokliromenes-liseis/efarmoges-steganopoiisis/

 

Η επιστημονική ομάδα της,

logo kgreen

Ποιότητα & πιστοποίηση κατασκευής