6

Τα πλεονεκτήματα χρήσης Φυσικού Αερίου και στη Χαλκίδα

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το φυσικό αέριο έχει ως αποτέλεσμα να κατατάσσεται παγκοσμίως ως μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού και όχι μόνο.

Παρακάτω η KGreenaerion σας παρουσιάζει τα περισσότερα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το φυσικό αέριο. Ειδικότερα παρέχει:

 

Οικονομία στη θέρμανση: Το φυσικό αέριο αφενός κοστίζει φθηνότερα από το πετρέλαιο θέρμανσης και αφετέρου με τη χρήση λέβητα αερίου νέας τεχνολογίας (συμπυκνώσεως) έχει μεγαλύτερη απόδοση σε παραγωγή θερμότητας από ότι έχουν οι λέβητες πετρελαίου.

 

φυσικό αέριο οικονομία

 

 

Ζεστό νερό: Με το φυσικό αέριο έχετε πάντα άφθονο ζεστό νερό, φθηνά και άμεσα, όποτε το θελήσετε χωρίς να απαιτείται προθέρμανση, καθώς ο λέβητας συνδέεται με το κύκλωμα ζεστού νερού χρήσης του διαμερίσματός σας και λειτουργεί ταυτόχρονα με το άνοιγμα της βρύσης. Το νερό ζεσταίνεται την ίδια στιγμή που ανοίγετε τη βρύση και μόνο για όση ποσότητα χρειάζεστε, χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια. Με το φυσικό αέριο έχετε απόλυτη άνεση και οικονομία σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα!

φυσικό αέριο ζεστό νερό

 

Χαμηλό κόστος συντήρησης: Η καθαρή καύση του φυσικού αερίου, έχει περιορισμένες απαιτήσεις συντήρησης και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του λέβητα. Δεν υπάρχει κίνδυνος να βουλώσει το σύστημα ψεκασμού όπως συμβαίνει με το παγωμένο πετρέλαιο ή ακαθαρσίες σε αυτό.

 

φυσικό αέριο Χαμηλό κόστος συντήρησης

 

 

Καθαριότητα και οικονομία χώρου: Το φυσικό αέριο δεν απαιτεί δεξαμενές καυσίμου, δεν υπάρχουν λερώματα και δυσάρεστες οσμές όπως συμβαίνει στο πετρέλαιο. Οι λέβητες αερίου είναι μικρού όγκου, υψηλής αισθητικής και παράγουν λιγότερο θόρυβο κατά την λειτουργία τους. Επιπλέον, η δυνατότητα παραγωγή ζεστού νερού χρήσης άμεσα με τη ζήτηση, καταργεί και την απαίτηση για πρόβλεψη χώρου για θερμοσίφωνα.

 

Ευκολία: Το φυσικό αέριο είναι άμεσα διαθέσιμο από το συνδεδεμένο δίκτυο και συνεπώς η θέρμανση και το ζεστό νερό είναι και αυτά διαθέσιμα άμεσα, χωρίς να απαιτείται έγκαιρη παραγγελία. Η θέρμανση ανοίγει σύμφωνα με την απαίτηση που έχουμε ορίσει στο θερμοστάτη και το ζεστό νερό θερμαίνεται αυτόματα και τρέχει στις σωληνώσεις την στιγμή της ζήτησης.

 

Αυτονομία: Σε μια πολυκατοικία μπορεί να αντικατασταθεί ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης με αυτόνομους λέβητες αερίου για κάθε διαμέρισμα, εξασφαλίζοντας πλήρη αυτονομία προγραμματισμό χρήση σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού.

 

Ακρίβεια στη μέτρηση χωρίς διαχειριστή: Με το φυσικό αέριο πληρώνεται μόνο όσο έχετε χρησιμοποιήσει και πάντα μετά την κατανάλωση του. Δεν χρειάζεται προκαταβολή, δεν χρειάζεται διαχειριστής για να λάβει τις μετρήσεις κατανάλωσης, ούτε να ασχοληθεί με την έκδοση του λογαριασμού.

 

φυσικό αέριο ακρίβεια στη μέτρηση

 

Μαγείρεμα: Κουζίνα και φυσικό αέριο πάνε μαζί. Όλοι οι διάσημοι σεφ δημιουργούν μόνο με φυσικό αέριο και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Μαγειρεύοντας με φυσικό αέριο όλες οι αγαπημένες σας συνταγές γίνονται πιο λαχταριστές, αφού έχετε κάθε στιγμή απόλυτο έλεγχο στην ένταση της ενέργειας που ψήνει, βράζει ή τηγανίζει. Οι εστίες δε χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει. Η διαφορά στην οικονομία σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα είναι μεγάλη, ενώ η διαφορά στη νοστιμιά του φαγητού φτάνει στο 100%!

 

φυσικό αέριο μαγείρεμα

 

Κλιματισμό: Τέλος με το φυσικό αέριο είναι δυνατόν να καλύψετε τις ανάγκες ψύξης το καλοκαίρι και θέρμανσης το χειμώνα με την ίδια συσκευή. Μια κεντρική κλιματιστική μονάδα τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο και τροφοδοτεί με ψύξη ή θέρμανση τις εσωτερικές μονάδες στους χώρους σας. Είναι μια περιβαλλοντική λύση που προσφέρει οικονομία στη λειτουργία. Προσφέρεται κυρίως για νέες εγκαταστάσεις ή χώρους υπό ανακαίνιση.

 

Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα, που προσφέρει η χρήση του φυσικού αερίου, είναι πλέον διαθέσιμα και στην πόλη της Χαλκίδας. Η υπηρεσία KGreenaerion  του Ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ προμηθεύει φυσικό αέριο σε οικιακούς καταναλωτές, επιχειρήσεις και οργανισμούς στο νέο δίκτυο της πόλης. Η ολοκληρωμένη υπηρεσία παροχής αερίου KGreenaerion  σας καλύπτει από τη διεκπεραίωση της αίτησης, τη μελέτη και την εγκατάσταση, έως τη ρύθμιση με το πρώτο άναμμα, την μετέπειτα συντήρηση, την τεχνική υποστήριξη και την εγγύηση για τη βέλτιστη δυνατή ενεργειακή αυτονομία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας διαδικτυακά ή στο 2221 079070.

 

Η επιστημονική ομάδα της,

logo kgreen

Ποιότητα & πιστοποίηση κατασκευής