Εφαγμογές Στεγανοποίησης

Νέα γενιά Διπλής Θερμομόνωσης και Στεγανοποίησης δώματος – XPS DOUBLE INSULATION

Xps Double Insulation από την KGreen του Ομίλου Κριμάτογλου

 

 

Για τη θερμομόνωση εφαρμόζεται εξηλασμένη πολυστερίνη με αντοχή σε συμπίεση 300 KPa που καλύπτει τις απαιτήσεις των κανονισμών (ελάχιστη αντοχή 150 KPa). Οι θερμομονωτικές πλάκες εξηλασμένης κολλιούνται με αφρό πολυουρεθάνης χωρίς να απαιτείται βάσει των κανονισμών χρήση φράγματος υδρατμών.

 

 

Για τη στεγανοποίηση χρησιμοποιείται διπλή στρώση ασφαλτικής μεμβράνης. Η πρώτη στρώση αποτελείται από αυτοκόλλητη ελαστομερή (SBS) μεμβράνη ARCO THERMO AD P 2 mm και οπλισμό πολυεστέρα με ελαστικότητα στους 10°C. Η δεύτερη στρώση που ακολουθεί αποτελείται από  ελαστομερή ασφαλτική στεγανοποιητική μεμβράνη CARBOBIT® 6 Kg/m2, που παράγονται από ειδική άσφαλτο, τροποποιημένη με θερμοπλαστικά πολυμερή (SBS). Η τροποποίηση αυτή προσδίδει στο προϊόν εξαιρετική ελαστικότητα ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, 20°C, βελτιωμένα ρεολογικά χαρακτηριστικά, και γενικά ιδιότητες ιδανικές για στεγανοποίηση υψηλής ποιότητας. Η χημική τους σύσταση είναι σχεδιασμένη ειδικά για τις κλιματολογικές συνθήκες της Ν. Ευρώπης, ώστε να ανταπεξέρχονται με άνεση στη μεγάλη διακύμανση του ετήσιου θερμοκρασιακού κύκλου και παράλληλα να εξασφαλίζουν τη μέγιστη διάρκεια ζωής έναντι της γήρανσης από την ισχυρή υπεριώδη ακτινοβολία.

 

 

Οι μεμβράνες CARBOBIT® είναι οπλισμένες στη μάζα τους με μη υφαντό πολυεστέρα βάρους 180g/m2, γεγονός που τις επιτρέπουν να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των Ελληνικών Προτύπων ακόμη και για εφαρμογές σε μια στρώση. Ενώ η επίστρωση λευκής ψηφίδας, παράλληλα με το εξαιρετικό αρχιτεκτονικό φινίρισμα, προσφέρει μια πρόσθετη ενεργειακή εξοικονόμηση λόγω της υψηλής ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία.

 

Όλα τα συστήματα μπορούν να ενταχθούν σε επιδοτούμενα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης, υπερκαλύπτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις πιστοποίησης, έχουν Ευρωπαϊκή Τεχνική Έγκριση, φέρουν σήμανση CE και καλύπτονται από 15ετή γραπτή εγγύηση.

Ο Όμιλος ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις ιστορικές εταιρίες του κλάδου, με την υψηλότερη τεχνογνωσία στην εφαρμογή προηγμένων συστημάτων θερμομόνωσης και στεγανοποίησης και απολαμβάνει την υπεροχή που του εξασφαλίζουν τα 50 χρόνια  επιτυχημένων εφαρμογών μόνωσης σε όλη την Ελλάδα.

Η επιστημονική ομάδα της,

logo kgreen

Ποιότητα & πιστοποίηση κατασκευής