KGREEN BLOG POST 30JANUARY

Γιατί να επιλέξω οικολογικό χρώμα;

Οικολογικό χρώμα: Γιατί να το επιλέξω και ποια είναι τα οφέλη;

Το σήμα της «Μαργαρίτας» αποτελεί το Οικολογικό Σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οικολογικά είναι τα χρώματα που ρυπαίνουν ελάχιστα το περιβάλλον σε «όλο τον κύκλο της ζωής τους», από την εξόρυξη των πρώτων υλών, την διαδικασία παραγωγής, τη συσκευασία, τη διανομή, τη χρήση και εφαρμογή, τη διάρκεια, μέχρι την τελική διάθεση στο περιβάλλον.

Στα οικολογικά προϊόντα συνδυάζεται, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, ο οικολογικός χαρακτήρας με τις καλύτερες τεχνικές επιδόσεις, γεγονός που πιστοποιείται από εγκεκριμένα εργαστήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η πιστοποίηση είναι ιδιαίτερα αυστηρή καθώς ένα χρώμα που αραιώνεται με νερό ή δεν περιέχει αμμωνία, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι είναι και οικολογικό.

Επιλέγοντας ένα οικολογικό χρώμα εξασφαλίζουμε υγιεινό και ασφαλές βάψιμο, ενώ παράλληλα βάζουμε την προσωπική μας σφραγίδα στην προστασία των φυσικών πόρων του πλανήτη μας.

Η υπηρεσία χρωμάτων KGreencolor του Ομίλου Κριμάτογλου, προσφέρει ολοκληρωμένα οικολογικά συστήματα βαφής για όλες τις εσωτερικές επιφάνειες, με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, σε οικονομικότερες τιμές από τα συμβατικά χρώματα.