BLOG POST KGREEN 15DECEMBER

Γιατί κουφώματα αλουμινίου;

Για χρόνια, οι αρχιτέκτονες και οι κατασκευαστές έχουν προτιμήσει τα κουφώματα αλουμινίου για τη συνολική τους δύναμη και τη διαχρονική τους αξία. Κυριότερο πλεονέκτημα τους είναι η στιβαρότητα και την ασφάλεια που παρέχουν στο σπίτι, ενώ προσφέρουν και ευελιξία σχεδιασμού στο συνεργείο που θα αναλάβει την τοποθέτηση τους. Λόγω της ακαμψίας, της αντοχής τους και τη δυνατότητα χρήσης στενών πλαισίων, τα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να ταιριάξουν σε μια ευρεία ποικιλία συνδυασμών. Τα κουφώματα αλουμινίου είναι επίσης δημοφιλή λόγω του χαμηλού κόστους συντήρησης τους. Δεν σκουριάζουν, δεν σαπίζουν, και δεν χρειάζονται βάψιμο.

Τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου, είναι υψηλότερης ποιότητας συγκριτικά με τα παλαιότερα ψυχρά κουφώματα, και διαθέτουν κάποιο τύπο θερμοδιακοπής. Η θερμοδιακοπή στα κουφώματα αλουμινίου είναι ένα κομμάτι (κράμα) μετάλλου που χωρίζει το εξωτερικό από το εσωτερικό αλουμίνιο σταματώντας τη μεταφορά θερμοκρασίας του εξωτερικού στο εσωτερικό.

Ως μειονέκτημα στα συνθετικά κουφώματα έχει παρατηρηθεί πως μετά από χρόνια έκθεση στον ήλιο τα πλαστικά ενδεχομένως να αλλοιωθούν επιφανειακά ή ακόμα ορισμένες φορές και να κιτρινίσουν. Αυτό επίσης εξαρτάται από τη χημική σύσταση του πλαστικού που επηρεάζει την ποιότητα και την αντοχή του.

Η KGreen προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα κουφώματα αλουμινίου, μέσω των κορυφαίων συστημάτων αλουμινίου Exalco.

Επιλέξτε την εξειδικευμένη υπηρεσία KGreenframe που προσφέρει μία νέα γενιά καινοτόμων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικά που ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές ανάγκες του κτηρίου σας.