BLOG POST Fysiko Aerio

Γιατί να επιλέξω φυσικό αέριο και όχι πετρέλαιο;

Το φυσικό αέριο έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και όλο και περισσότεροι το προτιμούν. Γιατί όμως έχει τόση ζήτηση; To φυσικό αέριο προσφέρει παραπάνω πράγματα από το “πληρώνω όσο καίω”. Η kgreen σας εξηγεί τι παραπάνω σας προσφέρει και γιατί η επιλογή του είναι καλύτερη από αυτή του πετρελαίου.

  • Όπως είπαμε και πιο πάνω είναι οικονομικότερος τρόπος θέρμανσης από αυτό του πετρελαίου και του ρεύματος αφού μπορούμε εμείς οι ίδιοι να διαχειριζόμαστε το ποσοστό καύσης. Επίσης έχει μικρότερο κόστος συντήρησης.
  • Οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι ένας εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης ξεχνώντας πως παρέχει ζεστό νερό αλλά και ενέργεια για την κουζίνα.
  • Είναι εύχρηστο, αφού είναι διαθέσιμο σε όλους τους χώρους με σταθερή και μόνιμη παροχή, χωρίς την ανάγκη δεξαμενής αποθήκευσης.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον μιας και είναι η καθαρότερη πηγή πρωτογενούς ενέργειας, μετά τις ανανεώσιμες μορφές. Επιπλέον βοηθάει στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει οικονομικά οφέλη στους οδηγούς.
  • Υπάρχει πλήρης ασφάλεια καθώς όλοι οι λέβητες φυσικού αερίου πληρούν πολύ υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας εγγυημένες από τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές του τεχνικού κανονισμού εσωτερικών εγκαταστάσεων

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το φυσικό αέριο διευκολύνει την ζωή μας αλλά και την τσέπη μας.

Η kgreen, μέσω της εξειδικευμένης υπηρεσίας kgreenaerion, σας παρέχει ολοκληρωμένες οικονομικές λύσεις φυσικού αερίου για την καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου.