Thermal View House

Έλεγχος & γνωμάτευση της παθολογίας της κατοικίας – KGreenpathology

Δομική & στατική αξιολόγηση φέροντος οργανισμού

Η υπηρεσία KGreenpathology πραγματοποιεί διάγνωση της δομικής και στατικής επάρκειας του σκελετού του κτιρίου. Η επαναξιολόγηση της συμπεριφοράς του φέροντα οργανισμού και η αποκατάσταση της στατικής επάρκειας είναι απαραίτητη προϋπόθεση, πριν μια ενδεχόμενη ενεργειακή αναβάθμιση «κρύψει» ένα σοβαρό πρόβλημα. Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού μη καταστρεπτικών ελέγχων και ειδικού λογισμικού υπάρχει η δυνατότητα ορθότερης αξιολόγησης του κόστους ενίσχυσης των παλαιότερων κτιρίων.

Προσδιορισμός προέλευσης υγρασίας

Η ανερχόμενη υγρασία είναι μια από τις συνηθισμένες αιτίες για τις ζημίες που συναντάμε στην τοιχοποιία και μία μόνο από τις πολλές δυνατότητες προσδιορισμού προέλευσης της υγρασίας της KGreenpathology.

Η υγρασία του υπεδάφους μεταφέρεται προς τα άνω διαμέσου των τριχοειδών πόρων των τούβλων και ενάντια στη δύναμη της βαρύτητας. Καθώς το νερό εξατμίζεται στην εξωτερική επιφάνεια του τοίχου αυξάνεται η συγκέντρωση αλάτων μέσα στους πόρους του. Η συνεχόμενη και παρατεταμένη συσσώρευση των αλάτων οδηγεί στην αποσάθρωση των επιχρισμάτων.

Με τη χρήση ειδικού διαγνωστικού εξοπλισμού πραγματοποιούμε έλεγχο του ποσοστού και του είδους των αλάτων και ακολούθως ανάλογα με το πρόβλημα, εφαρμόζει με ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό τα κατάλληλα υλικά που λειτουργούν ως χημικά φράγματα εξαλείφοντας το πρόβλημα μια για πάντα.

Θερμογραφικός έλεγχος ενεργειακής συμπεριφοράς

Η KGreenpathology είναι πιστοποιημένη στην διενέργεια υπέρυθρης θερμογραφίας με ITC Level I. Έχει τη δυνατότητα να διενεργεί έλεγχο της ενεργειακής συμπεριφοράς του κτιρίου τόσο στην αρχική κατάσταση όσο και κατόπιν της ενεργειακής αναβάθμισης, με την ολοκλήρωση της μόνωσης, και πριν την παράδοση του έργου.

 

Επιπλέον πληροφορίες αλλά και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ ή στο τηλέφωνο 2221 079070.