Fotovoltaika Kai Energiakos Sympsifismos6

Φωτοβολταϊκά Συστήματα – KGreencell

Σκεφτήκατε ποτέ πως θα ήταν η ζωή σας αν είχατε τη δυνατότητα  να παράγετε ένα μέρος ή το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνετε, εγκαθιστώντας φωτοβολταϊκό σύστημα στη στέγη του κτηρίου σας; Πως θα ήταν ένας πλανήτης με 100% καθαρή ενέργεια;

Ηλιακή Ενέργεια

Ο ήλιος εκπέμπει τεράστια ποσότητα ενέργειας. Η ηλιακή ακτινοβολία αξιοποιείται για την παραγωγή ηλεκτρισμού με δύο τρόπους: με θερμικές και φωτοβολταϊκές εφαρμογές. Η πρώτη είναι η συλλογή της ηλιακής ενέργειας με στόχο την παραγωγή θερμότητας (χρησιμοποιείται κυρίως για τη θέρμανση του νερού και τη μετατροπή του σε ατμό για την κίνηση τουρμπίνων). Στη δεύτερη εφαρμογή τα φωτοβολταϊκά συστήματα μετατρέπουν το φως του ήλιου σε ηλεκτρισμό με τη χρήση φωτοβολταϊκών κυψελών ή συστοιχιών.

Στατιστικά

φωτοβολταϊκά συστήματα - στατιστικά

Η ενεργειακή δημοκρατία στην πράξη: Στη Γερμανία, το 42% της εγκατεστημένης ισχύος ΑΠΕ ανήκει σε νοικοκυριά και αγρότες, ενώ μόνο το 5,4% ανήκει στις 4 μεγάλες ενεργειακές επιχειρήσεις της χώρας. Πηγή REA

 

Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Η υπηρεσία KGreencell με τον Ενεργειακό Συμψηφισμό (Net Metering), δίνει τη δυνατότητα στους οικιακούς καταναλωτές να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια. Με τα φωτοβολταϊκά συστήματα παράγεται ένα μέρος ή το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται από το νοικοκυριό ή την επιχείρηση. Το φωτοβολταϊκό σύστημα εγκαθίσταται στη στέγη του κτιρίου.

Με τον τρόπο αυτό ο καταναλωτής γίνεται σχεδόν ανεξάρτητος ενεργειακά. Δεν τον επηρεάζουν οι μελλοντικές αυξήσεις ρεύματος και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για θέρμανση-ψύξη.  Παράλληλα αν γίνεται χρήση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, παράγεται οι ίδιοι τα καύσιμα των μετακινήσεων, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

Στην ουσία εξασφαλίζετε ένα πολύ σημαντικό πρόσθετο οικογενειακό εισόδημα.

Πλεονεκτήματα

  • Μηδενική ρύπανση
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Απεξάρτηση από τροφοδοσία καυσίμων για την παραγωγή της ενέργειας (μπαταρίες)
  • Δυνατότητα επέκτασης
  • Μηδενικό κόστος παραγωγής ενέργειας – ελάχιστη συντήρηση

Τι κάνει η KGreencell για εσάς

Λύσεις φτιαγμένες στα μέτρα σας: Κάθε κτίριο έχει διαφορετική χρήση, διαφορετική σκίαση, διαφορετικούς προσανατολισμούς, διαφορετικές ανάγκες στήριξης και μόνωσης. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω κριτήρια η KGreencell σχεδιάζει τη βέλτιστη ποιοτικά λύση για την περίπτωσή σας.

Υψηλή ποιότητα υλικών: Προκειμένου η υψηλή μας ποιότητα στη μελέτη να συμβαδίζει με την ποιότητα των υλικών, η KGreencell προσφέρει προσιτές τιμές με τον καλύτερο εξοπλισμό της αγοράς. Τα συστήματα φωτοβολταϊκών που προτείνουμε κατασκευάζονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως και που εγκαθίστανται εδώ και πολλές δεκαετίες σε μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο.

Άρτια και προσεγμένη εγκατάσταση: Η ομάδα εγκατάστασης της KGreencell αποτελείται από εξειδικευμένους ηλεκτροτεχνίτες και τεχνίτες μόνωσης. Καθοδηγείται από έμπειρο μηχανικό που επιβλέπει όλες τις φάσεις κατασκευής.

25ετής εγγύηση και service: H KGreencell παρέχει 25 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας και πιστοποιημένες υπηρεσίες συντήρησης έργων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο έντυπο μας παρακάτω: