07 04 KGREENaerion

Τι νέο υπάρχει τον Απρίλιο

 

KGreen Αerion

Ο Όμιλος Κριμάτογλου φέρνει το φυσικό αέριο στην πόρτα σας

Η KGreen Αerion προμηθεύει φυσικό αέριο σε οικιακούς καταναλωτές και επιχειρήσεις στο νέο δίκτυο στην Εύβοια. 

Υποστηρίζει εγκαταστάσεις για κάθε απαίτηση:

 

 

για αυτονομία από τη θέρμανση και το ζεστό νερό μέχρι το μαγείρεμα και τη ψύξη.

 

 

για αυτονομία σε επιχειρήσεις όπως αρτοποιεία, εστιατόρια, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, κομμωτήρια, φαρμακεία, κ.ά.

 

 

για αυτονομία σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κτίρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ, κολυμβητήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α. 

 

 

για την κάλυψη αναγκών για όλες τις παραγωγικές διαδικασίες (παραγωγή ατμού, φούρνοι ξήρανσης), για συμπαραγωγή ηλεκτρικής, θερμικής ενέργειας αλλά και κλιματισμό.

Προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη:

 

  • Έλεγχος κάλυψης δικτύου

 

Καλώντας τηλεφωνικά στο 2221 079070 μας δίνεται τη διεύθυνσης σας και ελέγχουμε την ύπαρξη δικτύου στην περιοχή σας.  

 

  • Αίτηση σύνδεσης

 

Εφόσον υπάρχει κάλυψη δικτύου συμπληρώνουμε της αίτηση σύνδεσης με τα στοιχεία σας ή τα συμπληρώνεται μόνοι σας στη φόρμα 

 

  • Τοποθέτηση μετρητή

 

Η Εταιρία Διανομής Φυσικού Αερίου θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καθορίσετε από κοινού το σημείο τοποθέτησης του μετρητή έξω από το ακίνητό σας.

 

  • Εκπόνηση μελέτης και χρηματοδότηση Εξοικονομώ – Αυτονομώ 

 

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών σύνδεσης  πραγματοποιούμε τη μελέτη του δικτύου σας λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των αναγκών σας και ετοιμάζουμε το φάκελο σύνδεσης με τα απαραίτητα σχέδια. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης και ένταξης της εγκατάστασης στο πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ. 

 

  • Επιλογή λέβητα φυσικού αερίου 

 

Σας προσφέρουμε ευελιξία επιλογών ανάμεσα από κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους  που ενσωματώνουν την αιχμή της τεχνολογίας επιτυγχάνοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων, απόλυτη ασφάλεια, μακροχρόνια αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση.

 

  • Εγκατάσταση συστήματος και σύνδεση δικτύων

 

Η ομάδα εγκατάστασης της KGreen Αerion  αποτελείται από εξειδικευμένους Τεχνικούς Αερίου και καθοδηγείται από Μηχανολόγο Μηχανικό που επιβλέπει όλες τις φάσεις κατασκευής, εφαρμόζοντας συστήματα ποιότητας ISO 9001, ISO 14001 και ασφάλειας OHSAS 18001. 

 

  • Έλεγχος εγκατάστασης και ενεργοποίηση

 

Μετά τον τελικό έλεγχο της εσωτερικής εγκατάστασης και την αντίστοιχη έγκριση, ενεργοποιείται η παροχή του Φυσικού Αερίου στο ακίνητό σας πραγματοποιούμε το πρώτο άναμμα, τη ρύθμιση του συστήματος και η εγκατάσταση τίθεται σε πλήρη λειτουργία.

 

  • Έκδοση 10ετούς εγγύησης & service

 

Μετά την παράδοση της εγκατάστασης εκδίδεται η 10ετής εγγύηση καλής λειτουργίας και παρέχεται διαρκή τεχνική υποστήριξη και service κάθε μέρα όλο το χρόνο με ένα απλό τηλεφώνημα. 

Για περισσότερες πληροφορίες

 

logo kgreen

Ποιότητα & πιστοποίηση κατασκευής