Krima

Εσπερίδα TEE «Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος»

Ο Όμιλος ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ εδώ και πέντε δεκαετίες, βρίσκεται στο πλευρό το τεχνικού κόσμου της χώρας μας, διοργανώνοντας Επιστημονικές Ημερίδες σε συνεργασία με κλαδικούς φορείς, πανεπιστήμια, παραρτήματα του ΤΕΕ κτλ., που σκοπό έχουν τη διάδοση ορθών πρακτικών, τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την ανακοίνωση επιστημονικών εξελίξεων στο τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης των κατασκευών. Κάθε φορά η θεματολογία προσαρμόζεται με βάση τις εξελίξεις στον κλάδο, τις ανάγκες καταρτίσεις των Μηχανικών και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Στο πλαίσιο μιας τέτοιας δράσης η εκπαιδευτική υπηρεσία KGreenacademy του Ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ, σε συνεργασία με την Civiltech ΑΕ διοργανώνει επιστημονική εσπερίδα στη Χαλκίδα υπό την αιγίδα του ΤΕΕ, με θέμα:

Αναθεωρημένες τεχνικές οδηγίες ΚΕΝΑΚ 2017 στο πλαίσιο του Ν. 4495/17

«Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος»

15/01/2018, στις 18:30

Αίθουσα ΤΕΕ Ευβοίας

Η θεματολογία της εσπερίδας θα περιλαμβάνει:

  • Νέες διατάξεις για την αυθαίρετη δόμηση του Ν. 4495/17 «Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος».
  • Δυνατότητες έκπτωσης για έξοδα ενεργειακής αναβάθμισης, στατικής ενίσχυσης ή προσαρμογής σύμφωνα με τον Ν. 4495/17.
  • Νέες διατάξεων  για ενεργειακές επιθεωρήσεις με τις αναθεωρημένες τεχνικές οδηγίες
  • Παραδείγματα με λογισμικό.
  • Υπηρεσίες ολοκληρωμένη υποστήριξης μηχανικών στις νέες απαιτήσεις της νομοθεσίας.

 

Η Κrimatoglou Group reengineering KGreen – του Ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ αποτελεί το επιστέγασμα της εξέλιξης της τεχνογνωσίας του ομίλου και της ηγετικής του θέσης εδώ και 50 χρόνια, στον κλάδο της αειφόρου ανάπτυξης των κατασκευών και υποδομών, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον του. Αποτελεί το «πράσινο οικοδόμημα» κάτω από το οποίο στεγάζονται και εκσυγχρονίζονται όλες οι υφιστάμενες υπηρεσίες του Ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ, που σχετίζονται με τον κλάδο των κατασκευών, ενώ παράλληλα πλαισιώνονται από νέες μοντέρνες «πράσινες υπηρεσίες 4 ALL» με έμφαση στην εξοικονόμηση και στη διαχείριση ενέργειας. Η υπηρεσία KGreenacademy είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των λογισμικών της  Civiltech στο Ν. Ευβοίας.

Η Civiltech είναι η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία πληροφορικής στη διάθεση καινοτόμου λογισμικού και στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και εκπαίδευσης για τους Έλληνες Μηχανικούς. Το ενεργό πελατολόγιο της εταιρείας υπερβαίνει τους 15.000 μηχανικούς, υπηρεσίες και κατασκευαστικές επιχειρήσεις.

Η Civiltech δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς τεχνικού λογισμικού διαθέτοντας εφαρμογές για την έκδοση οικοδομικών αδειών, εκπόνηση αρχιτεκτονικών, στατικών και Η/Μ μελετών, σύνταξη ενεργειακών μελετών, όπως επίσης και λύσεις για την οικονομική διαχείριση δημοσίων και ιδιωτικών έργων, εφαρμογές GIS κλπ.

Η δεσπόζουσα θέση της Civiltech στην αγορά των μηχανικών στηρίζεται στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και στην καινοτομία των εξειδικευμένων προϊόντων – λύσεων και υπηρεσιών που διαθέτει, αλλά και στην στρατηγική επιλογή των συνεργασιών της με άλλες εταιρίες με τις οποίες συμπράττει.

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής












(*υποχρεωτικό πεδίο)