KGREEN BLOG POST 15NOVEMBER

Φυσικό αέριο και επιλογή κατάλληλου λέβητα

Ο  ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στον τομέα των πράσινων υπηρεσιών με την εξειδικευμένη υπηρεσία KGreenaerion, φέρνει πρώτος το φυσικό αέριο στη Χαλκίδα εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία και αυτονομία στη θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.

Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο συμβατικό καύσιμο. Επιπλέον. η καύση του αφήνει ελάχιστα υπολείμματα, οπότε απαιτεί λιγότερο καθαρισμό κατά τη συντήρηση και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών. Η εγκατάσταση απαιτεί ελάχιστο χώρο, αφού το φυσικό αέριο είναι άμεσα διαθέσιμο από το εγκατεστημένο δίκτυο της ΔΕΔΑ και δεν χρειάζεται να παραγγέλνεται το καύσιμο όπως συμβαίνει με το πετρέλαιο.

Η υπηρεσία KGreenaerion σας παρέχει  όλη την υποστήριξη από τη μελέτη, την εγκατάσταση μέχρι και το πρώτο άναμμα του λέβητα. Για την πλήρη εκμετάλλευση του φυσικού αερίου, η υπηρεσία KGreenaerion σας παρέχει τους νέας τεχνολογίας επιτοίχιους λέβητες συμπυκνώσεως του Γερμανικού οίκου Vaillant με την μοναδική τεχνογνωσία των 104 χρόνων στο τομέα αυτό.

Τι είναι ο λέβητας συμπυκνώσεως:

Οι επιτοίχιοι λέβητες συμπυκνώσεως εξοικονομούν χρήματα και προστατεύουν το περιβάλλον. Επιστημονικά, συμπύκνωση είναι η μετάβαση ενός υλικού από την αέρια στην υγρή φάση. Αυτή η διαδικασία γίνεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, οι οποίες ονομάζονται «σημείο συμπύκνωσης».

Αυτά ακούγονται πολύ θεωρητικά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα για τις συσκευές συμπυκνώσεως μπορεί να συνοψιστεί εύκολα στην ακόλουθη φράση: Ένας επιτοίχιος λέβητας αερίου συμπυκνώσεως εκμεταλλεύεται την λανθάνουσα θερμότητα των δικών του καυσαερίων. Τα μεταφέρει πίσω στον θάλαμο συμπυκνώσεως και η θερμότητα διοχετεύεται εκ νέου στο κύκλωμα θέρμανσης.

Το μόνο που παράγεται από τη διαδικασία της συμπύκνωσης είναι νερό, το οποίο απομακρύνεται εύκολα.

Γιατί Vaillant:

Με τις συσκευές ecoTEC της Vaillant μπορείτε να έχετε μόνο πλεονεκτήματα: εξοικονόμηση στην κατανάλωση αερίου που σημαίνει αφενός μείωση των δαπανών σας και αφετέρου αυξημένη συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι επιτοίχιοι λέβητες αερίου ecoTEC με την πρωτοποριακή μέθοδο συμπυκνώσεως φτάνει σε βαθμό απόδοσης, ο οποίος ξεπερνά κατά πολύ όρια των συμβατικών συσκευών θέρμανσης. Με τον βαθμό απόδοσης του 109% το ecoTEC εγγυάται την βέλτιστη αξιοποίηση των κεφαλαίων σας.

Με τους ecoTEC αποδεικνύει η Vaillant για ακόμα μία φορά ότι είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής έξυπνων συστημάτων θέρμανσης για οικιακή χρήση.