Texniki Imerida Energeiaki Epitheorites

Ημερίδα για το νέο «Εξοικονομώ» στη Χαλκίδα

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ – Επιδοτούμενο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών – Δικαιούχοι, διαδικασία ένταξης, ποσά επιδότησης και επιλέξιμες παρεμβάσεις», διοργανώνει η KGreen του Ομίλου Κριμάτογλου υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, στις 10:00πμ, στην Αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου Ευβοίας (Λεωφ. Χαϊνά 93), στη Χαλκίδα.

Λύστε τις απορίες σας και πληροφορηθείτε

Για την άρτια ενημέρωση των παρισταμένων η KGreen φέρνει για πρώτη φορά στη Χαλκίδα κορυφαίες εταιρίες πανευρωπαϊκής εμβέλειας όπως η FIBRAN, ΒΑUMIT, CARBOTECHNIK, EXALCO, VAILLANT, ΤΗΕRMOGAS, COSMOS SOLAR και άλλες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο φουαγέ έξω από την αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα, θα λειτουργεί ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ που αφορούν τον εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε στην κατοικία σας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες των εταιριών, θα είναι στη διάθεσή σας να απαντήσουν σε ειδικά θέματα που αφορούν τις δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών σας καθώς και θέματα που αφορούν νομοθετικό πλαίσιο και τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα.

Η KGreen έχοντας την εμπειρία υλοποίησης περισσότερων από 500 έργων στο παλαιότερο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον Ι» ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον:

  • Πώς να μειώσετε τις ετήσιες δαπάνες για θέρμανση και ψύξη.

  • Πώς να αναβαθμίσετε τις συνθήκες διαβίωσής σας και τη θερμική άνεση.

  • Πώς να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας.

 

ημερίδα εξοικονομώ

 

H KGreen έχει σχεδιάσει και προσφέρει για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» λύσεις «πακέτο». Έξυπνες και αποδοτικές τεχνολογικές λύσεις που εξασφαλίζουν πραγματική ποιοτική και ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας – και φυσικά πάντα με την εγγύηση του ΟΜΙΛΟΥ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ.

Η KGreen είναι στη διάθεση σας προκειμένου:

  • Να σας ενημερώσει για τη διαδικασία ένταξής σας στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ».

  • Να μελετήσει τις ανάγκες σας με βάση τις σύγχρονες αντιλήψεις της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.

  • Να σχεδιάσει μαζί σας το βέλτιστο μίγμα παρεμβάσεων με διαχρονικές και αξιόπιστες λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου Κανονισμού Ενεργειακής Αποδοτικότητας των Κτηρίων – ΚΕΝΑΚ.

  • Να υλοποιήσει με το εξειδικευμένο προσωπικό της το σύνολο των παρεμβάσεων και να σας παραδώσει «με το κλειδί στο χέρι» όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις για μια αποδοτική και ποιοτική κατοικία.

Τα στελέχη της KGreen στο πλαίσιο της ημερίδας θα είναι στη διάθεση σας να σας δώσουν συμβουλές και προτάσεις αποκλειστικά για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κατοικίας σας.

Τέλος, μετά το πέρας της ημερίδας η KGreen εξασφάλισε για το κοινό που θα παρευρεθεί πλούσια ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΩΡΑ!

Λόγο μεγάλης συμμετοχής ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι’ αυτό δηλώστε έγκαιρα την παρουσία σας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 22210 62362.