banner6
EIK 23

Έλεγχος κάλυψης δικτύου

Καλώντας τηλεφωνικά στο 2221 079070 μας δίνεται τη διεύθυνσης σας και ελέγχουμε την ύπαρξη δικτύου στην περιοχή σας ή συμπληρώνετε μόνοι σας τα στοιχεία σας στη φόρμα στο Αίτημα ελέγχου κάλυψης δικτύου.

EIK 24

Αίτηση σύνδεσης

Εφόσον υπάρχει κάλυψη δικτύου συμπληρώνουμε της αίτηση σύνδεσης με τα στοιχεία σας ή τα συμπληρώνεται μόνοι σας στη φόρμα Αίτησης σύνδεσης. Εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας καθοδηγήσει για την  διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων Διανομής και Παροχής Φυσικού Αερίου.

EIK 25

Τοποθέτηση μετρητή

Η Εταιρία Διανομής Φυσικού Αερίου θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καθορίσετε από κοινού το σημείο τοποθέτησης του μετρητή έξω από το ακίνητό σας.

EIK 26

Εκπόνηση μελέτης

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών σύνδεσης  πραγματοποιούμε τη μελέτη του δικτύου σας λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των αναγκών σας και ετοιμάζουμε το φάκελο σύνδεσης με τα απαραίτητα σχέδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

EIK 27

Εγκατάσταση συστήματος και σύνδεση δικτύων

Η ομάδα εγκατάστασης της KGreenaerion αποτελείται από εξειδικευμένους Τεχνικούς Αερίου και καθοδηγείται από Μηχανολόγο Μηχανικό που επιβλέπει όλες τις φάσεις κατασκευής, εφαρμόζοντας συστήματα ποιότητας ISO 9001, ISO 14001 και ασφάλειας OHSAS 18001. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

EIK 28

Έλεγχος εγκατάστασης και ενεργοποίηση

Μετά τον τελικό έλεγχο της εσωτερικής εγκατάστασης και την αντίστοιχη έγκριση, ενεργοποιείται η παροχή του Φυσικού Αερίου στο ακίνητό σας πραγματοποιείται το πρώτο άναμμα, η ρύθμιση του συστήματος και τίθεται σε πλήρη λειτουργία.

EIK 35

Έκδοση 10ετούς εγγύησης & service

Μετά την παράδοση της εγκατάστασης εκδίδεται η 10ετής εγγύηση καλής λειτουργίας και παρέχεται διαρκή τεχνική υποστήριξη και service κάθε μέρα όλο το χρόνο για και είστε απαλλαγμένοι από το άγχος των βλαβών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.