GUTTER

Ολοκληρωμένη υποστήριξη στις υδρορροές αλουμινίου

Η KGreengutter απολαμβάνει σήμερα έναν ηγετικό ρόλο και καθολική αναγνώριση από την αγορά, ως την πλέον ολοκληρωμένη υπηρεσία τοποθέτησης υδρορροών αλουμινίου, προσφέροντας:

 • Υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονικές επιλογές, σε σχέδια και αποχρώσεις, για κάθε τύπο κτιρίου.
 • Υδρορροές και εξαρτήματα από υψηλής ποιότητας έλασμα αλουμινίου με εγγύηση 40 ετών.
 • Δωρεάν εκπόνηση μελέτης απορροής ομβρίων υδάτων από πολιτικό μηχανικό.
 • Αυτοκινούμενη μονάδα παραγωγής υδρορροών χωρίς ενώσεις επί τόπου στο εργοτάξιο.
 • Πλήρη γκάμα αξεσουάρ προστασίας (σχάρες, χτένια, υδροσυλλέκτες) και συστημάτων στήριξης.
 • Εξειδικευμένο και πιστοποιημένο συνεργείο παραγωγής και εγκατάστασης υδρορροών.
 • Υψηλού επιπέδου After Sales Service στη συντήρηση και υποστήριξη των έργων που υλοποιεί.
Υδρορροή αλουμινίου
Υδρορροές αλουμινίου
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DSC00133

Λύσεις για κάθε τύπο κτιρίου

Σχεδιάζουμε μαζί και σας παρέχουμε, ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο σύνολο λύσεων κατασκευής σε υδρορροές αλουμινίου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, που βρίσκουν εφαρμογή σε:

υδρ

Απαράμιλλος σχεδιασμός και αισθητική

Η KGreengutter ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο πώς να κάνει το χώρο σας να ξεχωρίζει από άποψη αισθητικής και αρχιτεκτονικού φινιρίσματος. Με λεπτές σχεδιαστικές γραμμές η KGreengutter μετέτρεψε ένα λειτουργικό τμήμα του κτιρίου, την υδρορροή, σε ένα καλαίσθητο διακοσμητικό αρχιτεκτονικό στοιχείο.

Με πρωτότυπες δημιουργίες, σχεδιασμένες για όλα τα γούστα και για κάθε σπίτι, με πάνω από 20 αποχρώσεις ανέδειξε την κατασκευή της υδρορροής σε τέχνη, προσφέροντας ιδιαίτερη «προσωπικότητα» στα κτίρια.

14368663_1451698888180064_4259578452981694805_n
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αξεπέραστη ποιότητα υλικών

Η ποιότητα υλικών των υδρορροών είναι κρίσιμη δεδομένου ότι μετά την τοποθέτηση της ο έλεγχος της λειτουργίας της δεν είναι εύκολος. Προκειμένου η μελέτη να συμβαδίζει με την ποιότητα των υλικών, η KGreengutter προσφέρει συστήματα υδρορροών από έλασμα αλουμινίου με Εγγύηση 40 ετών.

Οι χαρακτηριστικές ιδιότητες του αλουμινίου που χρησιμοποιεί η KGreengutter συμμορφώνονται με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN 573-3, EN 1396 και EN 612,  προσφέροντας στην υδρορροή σας αξεπέραστη αντοχή στη διάτρηση, στην έκθεση σε δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και σε διαβρωτικούς παράγοντες.

Μελέτη φτιαγμένη στα μέτρα σας

Όσο όμορφη και αν είναι μια υδρορροή, αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Η υδρορροή πρέπει να επιτελεί αποτελεσματικά και σε βάθος χρόνου την βασική της λειτουργία: την ασφαλή απορροή του βρόχινου νερού.

Οι υδρορροές είναι ένα σημαντικό στοιχείο της εξωτερικής κατασκευής του κτιρίου, καθώς καλούνται να εξασφαλίζουν την απορροή μεγάλων ποσοτήτων νερού σε μικρό συχνά χρονικό διάστημα. Κατά συνέπεια, η τοποθέτηση μιας υδρορροής αποτελεί μια κατ’ ουσίαν υψηλής τεχνογνωσίας εργασία μόνωσης, που απαιτεί μελέτη εξειδικευμένου Πολιτικού Μηχανικού.

Κάθε κτίριο είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και έχει διαφορετική ανάγκη διαχείρισης των ομβρίων υδάτων και του χιονιού. Αυτή εξαρτάται από την βροχόπτωση/χιονόπτωση της περιοχής, το εμβαδόν και την κλίση της στέγης, τον τύπο της στέγης (μονόριχτη, δίριχτη κτλ.),τη θέση στερέωσης της υδρορροής, τη γειτνίαση με άλλες κατασκευές ή ιδιοκτησίες, κ.α. Σήμερα δυστυχώς οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν μια μελέτη ανά περιοχή και δεν εκπονούν την απαραίτητη εξειδικευμένη μελέτη για το κάθε κτίριο ξεχωριστά.

Αντίθετα, η υπηρεσία KGreengutter λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, πραγματοποιεί Δωρεάν και για κάθε κτίριο ξεχωριστή μελέτη από εξειδικευμένο Πολιτικό Μηχανικό βάσει της τεχνική οδηγίες ΤΟΤΕΕ 2412/86 για τον υπολογισμό του μεγέθους και των διατομών των υδρορροών και προτείνεται η βέλτιστη ποιοτικά λύση για την περίπτωσή σας.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι πως δεν έχει γίνει: ούτε υπο-διαστασιολόγησηγια λόγους οικονομίας, με κίνδυνο όμως την υπερχείλιση της υδρορροής σε έντονες βροχοπτώσεις και τα νερά να καταστρέφουν το κτίριο και τη ξυλεία της στέγης, ούτε υπερ-διαστασιολόγηση που αυξάνει αδικαιολόγητα το κόστος της υδρορροής.

Η επιλογή ενός «φτηνού» κατασκευαστή σήμερα μπορεί «να στοιχήσει πολύ ακριβά» αύριο!

21 027
Στεγανοποίηση έναντι ανερχόμενης υγρασίας

Άρτια και προσεγμένη εγκατάσταση

Η ομάδα παραγωγής και εγκατάστασης υδρορροών αλουμινίου της υπηρεσίας KGreengutter αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες που καθοδηγείται από τον Πολιτικό Μηχανικό που επιβλέπει όλες τις φάσεις παραγωγής και κατασκευής, γιατί καμία μελέτη δεν έχει αξία αν η υλοποίησή της υστερεί τεχνικά.

Η παραγωγή υδρορροών αλουμινίου της KGreengutter πραγματοποιείται επιτόπου στο εργοτάξιο με ένα καινοτόμο και αυτοματοποιημένο σύστημα μορφοποίησης, που είναι εγκατεστημένο σε μία αυτοκινούμενη μονάδα, με δυνατότητα κατασκευής υδρορροών μήκους μέχρι 20 μέτρα χωρίς ενώσεις. Η τεχνική μορφοποίησης που χρησιμοποιείται δίνει στο υλικό μια ασύγκριτη μηχανική ανθεκτικότητα και σταθερότητα. Όλα τα εξαρτήματα είναι κουμπωτά και στεγανά μεταξύ τους και δεν επηρεάζονται από ακραίες θερμοκρασιακές διακυμάνσεις.

Η σωστή κλίση και η ομοιόμορφη έδραση των υδρορροών πραγματοποιείται με ειδικά συστήματα στήριξης και ρυθμιζόμενους αποστάτες, ανάλογα του τύπου του υποβάθρου (επιχρισμένη τουβλοδομή, σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο, θερμοπρόσοψη) εξασφαλίζοντας σταθερότητα, στεγανότητα, αντιδιαβρωτική και αντιμυκητική προστασία.

Κάθε τύπος υδρορροής συνοδεύεται με τα αντίστοιχα ίδιας απόχρωσης προστατευτικά συστήματα συγκράτησης φερτών υλικών (σχάρες) και φωλιάσματος πουλιών στα κεραμίδια (χτένια).

Η υπηρεσία KGreengutter παρέχει το πιο ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης ποιότητας:

 • Το τεχνικό προσωπικό μονώσεων είναι πιστοποιημένο κατά EN ISO/IEC 17024 από τους διαπιστευμένους φορείς του ΕΣΥΔ: QMSCERT και TÜV AUSTRIA, και το Γερμανικό Οργανισμό DIN.

Εφαρμόζει:

 • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001.
 • Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.
 • Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία OHSAS 18001.
ESYD_hover
DIN_hover-150×120
tuv-austria
IQNet_hover
ce
iso
qcert

Κατάλογος Υδρορροών

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο και να μάθετε περισσότερα για τους διάφορους τύπους υδρορροών και τις ειδικές κατασκευές, όπως επίσης για το προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες ευέλικτο σύνολο λύσεων.

Φόρμα Εκδήλωσης ΕνδιαφέροντοςΌλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν.