FYSIKO AERIO

Φυσικό αέριο στο νέο δίκτυο Χαλκίδας για ιδιώτες και επιχειρήσεις

Φυσικό αέριο στο νέο δίκτυο Χαλκίδας για ιδιώτες και επιχειρήσεις

Η KGreenaerion προμηθεύει φυσικό αέριο στο νέο δίκτυο Χαλκίδας, σε οικιακούς καταναλωτές, επιχειρήσεις και οργανισμούς. Το φυσικό αέριο από την KGreenaerion αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και την καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.).

φυσικό αέριο στο νέο δίκτυο Χαλκίδας

 

Το φυσικό αέριο στο νέο δίκτυο της Χαλκίδας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και στην οικονομία. Η KGreenaerion προσφέρει λύσεις σε:

  • Κατοικίες/Διαμερίσματα/Πολυκατοικίες για αυτονομία από τη θέρμανση και το ζεστό νερό μέχρι το μαγείρεμα και την ψύξη.
  • Καταστήματα/Επιχειρήσεις για αυτονομία σε επιχειρήσεις όπως αρτοποιεία, εστιατόρια, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, κομμωτήρια, εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας, στεγνοκαθαριστήρια, κ.ά.
  • Μεγάλες εγκαταστάσεις για αυτονομία σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μεγάλα κτίρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, κολυμβητήρια και αθλητικές εγκαταστάσεις. Η κάθε μία από αυτές μπορεί να χρησιμοποιήσει το φυσικό αέριο καλύπτοντας τις ενεργειακές της ανάγκες με οικονομία και ασφάλεια.
  • Βιομηχανίες για την κάλυψη αναγκών για όλες τις παραγωγικές διαδικασίες (παραγωγή ατμού, φούρνοι ξήρανσης), για συμπαραγωγή ηλεκτρικής ή θερμικής ενέργειας αλλά και κλιματισμό.

 

Η KGreenaerion απολαμβάνει σήμερα ηγετικό ρόλο και καθολική αναγνώριση από την αγορά, ως την πλέον ολοκληρωμένη υπηρεσία. Αναλαμβάνει από τη διεκπεραίωση της αίτησης, τη μελέτη και την εγκατάσταση, έως τη ρύθμιση με το πρώτο άναμμα. Αλλά δε σταματάμε εδώ, αναλαμβάνοντας την μετέπειτα συντήρηση, τεχνική υποστήριξη και εγγύηση για την βέλτιστη δυνατή ενεργειακή αυτονομία.

                                                                              Διαβάστε το έντυπο υλικό

Oι προτάσεις μας βασίζονται στη γνώση. Όσο καλύτερα προσαρμοσμένο είναι το σύστημα θέρμανσης, στις ανάγκες σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η άνεση σας, η εξοικονόμηση και η μακροβιότητα του.

Οι προτάσεις μας έχοντας ενσωματώσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, επιτυγχάνουν τη μεγίστη εξοικονόμηση χρημάτων. Παράλληλα προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια, μακροχρόνια αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση.

Για όλα τα συστήματα προσφέρεται πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε τεχνικό ζήτημα.

Για να μάθετε περισσότερα, να λάβετε απαντήσεις σε ότι σας προβληματίζει αλλά και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για το φυσικό αέριο της KGreenaerion , επισκεφτείτε τη σελίδα μας εδώ.