KGREEN BLOG POST PAIDIKI XARA 18JANUARY

Παράδοση παιδικών χαρών στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών

Η ειδική υπηρεσία KGreenCity του ΟΜΙΛΟΥ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ διαθέτει πολύχρονη και εξειδικευμένη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των αναγκών της τοπικής αυτοδιοίκησης παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα νομικά πρόσωπα αυτών.

Στο πλαίσιο αυτό η KGreenCity πρόσφατα ολοκλήρωσε την κατασκευή και παρέδωσε τις νέες αναβαθμισμένες και ασφαλείς παιδικές χαρές του Δήμου Νεάπολης – Συκεών. Οι παιδικές χαρές που παραδόθηκαν είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κείμενης Ελληνικής Νομοθεσίας.
Η πιστοποίηση αφορά τον εξοπλισμό (όργανα – κατασκευές), το έδαφος, την περίφραξη και το χώρο γύρω από την παιδική χαρά. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται συνεχώς η ασφαλής παραμονή των παιδιών στην παιδική χαρά.

Πέρα όμως από την ασφάλεια η KGreenCity ενδιαφέρεται και για την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών και προσφέρει στους μικρούς της φίλους τη δημιουργικότητα και τη φαντασία που εξασφαλίζει το δυναμικό αλλά ασφαλές περιβάλλον της παιδικής χαράς. Τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα ως ένα χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο για την ανάπτυξη της προσωπικότητας τους και της δικής τους «ιστορίας» εντός της παιδικής χαράς.
Η KGreenCity εύχεται στους μικρούς της φίλους καλή διασκέδαση!