23 04 Ti Neo Uparxei

Νέο φυλλάδιο προσφορών Απρίλιος 2021

Νέο φυλλάδιο προσφορών 

Επισκεφτείτε το μεγαλύτερο και πλέον ολοκληρωμένο τεχνικό πολυκατάστημα της Στερεά Ελλάδα. Με έμφαση στην προσεκτική επιλογή προμηθευτών και ποιοτικών προϊόντων, στο service και τις ανταγωνιστικές τιμές, η KGreen υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία στην τεχνική εξυπηρέτηση και τη διάθεση συστημάτων δόμησης. 

Δείτε εδώ το νέο φυλλάδιο προσφορών 

Στις μοντέρνες εγκαταστάσεις θα βρείτε μια ευρεία γκάμα με αποκλειστικές αντιπροσωπίες, των σημαντικότερων παραγωγών δομικών υλικών, μονωτικών, χρωμάτων, συστημάτων βιοκλιματικής δόμησης και εργαλείων, που καλύπτουν και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Η διαρκής ανανέωση, η παρουσίαση νέων τάσεων και προϊόντων, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις, που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν κάθε προσδοκία, αποτελούν θεμελιώδη χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυσιογνωμίας του νέου Τεχνικού Πολυκαταστήματος.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί σύμβουλοι του πολυκαταστήματος, με βαθιά γνώση των αναγκών της κατασκευαστικής αγοράς και υψηλή τεχνογνωσία σε επίπεδο φυσικοχημικών και μηχανικών ιδιοτήτων των υλικών, είναι στη διάθεση σας για να σας υποδείξουν τις καλύτερες δυνατές τεχνικές επιλογές και προτάσεις για τις ανάγκες σας. 

 

logo kgreen

Ποιότητα & πιστοποίηση κατασκευής