KGREEN BLOG POST INSULATION

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις που επέλεξαν την υπηρεσία ΚGreeninsulation – θερμομόνωση & στεγανοποίηση

ΚGreeninsulation

Ο όμιλος ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της μόνωσης και αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις ιστορικές εταιρίες του κλάδου. Η υπηρεσία μόνωσης ΚGreeninsulation, διαθέτει την υψηλότερη τεχνογνωσία στην εφαρμογή προηγμένων συστημάτων θερμομόνωσης και στεγανοποίησης και απολαμβάνει την υπεροχή που της εξασφαλίζουν τα 50 χρόνια επιτυχημένων εφαρμογών μόνωσης σε όλη την Ελλάδα.

Η θερμομόνωση και η στεγανοποίηση αποτελούν δύο από τις βασικότερες εργασίες για τη θωράκιση του κτηριακού περιβλήματος από τις καιρικές επιδράσεις, τη βελτίωση της ποιότητας διαβίωσης και τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης. Οι δύο αυτές εργασίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τον ορθό συνδυασμό τους, σε επίπεδο αλληλουχίας εργασιών και επιλογής υλικών. Κακές επιλογές στη στεγανοποίηση έχουν επιπτώσεις στη θερμομόνωση, όπως και κακή θερμομόνωση μπορεί να έχει επιπτώσεις στη διάρκεια ζωής της στεγανοποίησης. Αυτή τη σύγχρονη και σύνθετη οπτική, σε επίπεδο δομικής
φυσικής, εφαρμόζει η υπηρεσία ΚGreeninsulation για την επίλυση των προβλημάτων μόνωσης.

Σήμερα, η υπηρεσία ΚGreeninsulation υποστηρίζει τεχνολογικά πάνω από:
● 2480 μηχανικούς,
● 220 τεχνικές εταιρίες και εργολάβους,
● 180 συνεργεία διαφόρων ειδικοτήτων

αλλά το σπουδαιότερο όλων, είναι ότι απολαμβάνει της εκτίμησης και της αναγνώρισης χιλιάδων ιδιωτών και εταιρικών πελατών, που στα 50 χρόνια της ιστορίας της, συνεργάστηκαν και συνεργάζονται μαζί μας:

images
αρχείο λήψης (1)
αρχείο λήψης (1)
αρχείο λήψης (2)
αρχείο λήψης
αρχείο λήψης

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε δυναμικά να είμαστε δίπλα σας.