DSC 1511 Edited

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα το «Εξοικονομώ» από την KGreen.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ενημερωτικής ημερίδας «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ – Επιδοτούμενο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών –Δικαιούχοι, διαδικασία ένταξης, ποσά επιδότησης και επιλέξιμες παρεμβάσεις» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ευβοίας.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την KGreen του Ομίλου Κριμάτογλου, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ευβοίας στο πλαίσιο της άρτιας ενημέρωσης του κατασκευαστικού κόσμου, των μελετητών αλλά και των άμεσα ενδιαφερόμενων πολιτών για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Kατ’ Οίκον».
 

            

 

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι πολιτική και δημοτική ηγεσία του νομού, ο Γενικός Γραμματέα Επιμελητηρίου Ευβοίας κ.Μαραγκός Ιωάννης, η προέδρος του ΤΕΕ Ευβοίας κ.Παππά Άννα και πρόεδροι συλλόγων και φορέων του τεχνικού κόσμου.

Η ημερίδα ξεκίνησε με τον κ.Λάζαρο Κριμάτογλου να εκφωνεί το χαιρετισμό του προς τους ακροατές και να κηρύσσει την έναρξη της ημερίδας, κάνοντας μία αναδρομή στα όσα έχει επιτύχει έως τώρα ο Όμιλος Κριμάτογλου και πως κατέληξε σε ηγέτη του κλάδου μέσα στα 50 χρόνια ζωής του.

Τη σκυτάλη στο βήμα πήρε ο κ.Νεκτάριος Κριμάτογλου, Πολιτικός Μηχανικός Πανεπιστημίου Πατρών και υποψήφιος διδάκτωρ Μηχανικών ΕΜΠ, Επιστημονικός Διευθυντής του Ομίλου Κριμάτογλου. Με καίριες και σημαντικές τοποθετήσεις, έδωσε απαντήσεις στα «καυτά» θέματα του νέου προγράμματος σχετικά με τις διαδικασίες ένταξης, τους δικαιούχους αλλά και τα ποσά επιδότησης.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Χημικός κ.Χατζηάστρου Χρήστος – Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης της FIBRAN, η Πολιτικός Μηχανικός κ.Λιγνού Ειρήνη – Υπεύθυνη Υποστήριξης Πελατών και Μάρκετινγκ της Baumit, ο Μηχανολόγος Μηχανικός κ.Κλεισιάρης Παναγιώτης – Τμήμα Έρευνας & Υποστήριξης της Exalco, ο Μηχανολόγος Μηχανικός κ.Τζάρας Νίκος – Τμήμα Ενεργειακών Εφαρμογών της KGreen, ο Μηχανολόγος Μηχανικός κ.Μητσάκης Ευάγγελος – Υπεύθυνος Πωλήσεων της Θερμογκάζ, ο Μηχανολόγος Μηχανικός κ.Χρήστου Αθανάσιος – Διευθύνων Σύμβουλος Cosmosolar, o κ.Ευσταθίου Αλέξης – Προϊστάμενος Στεγαστικών και Πράσινων Δανείων Ιδιωτών της Eurobank, ο Ανώτερος Διευθυντής Προϊόντων Δανείων της τράπεζας Πειραιώς και ο Πολιτικός Μηχανικός κ.Βουσβούνης Αλέξανδρος της CivilTech.

 

 

 

 

 

 

 

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις από το ενδιαφερόμενο κοινό προς τους ομιλητές και με την κλήρωση των πλούσιων ενεργειακών δώρων.

Η KGreen θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες για τη δυναμική τους παρουσία και ανανεώνει το ραντεβού της με εσάς στις επερχόμενες δράσεις του Ομίλου Κριμάτογλου.